Maar liefst 30 jaar garantie op topkwaliteit grafstenen en urnmonumenten

Al bijna honderd jaar maken onze meesters in natuursteenbewerking grafstenen, zerken en urnmonumenten. Dit vakmanschap is voor u een garantie voor topkwaliteit met een lange levensduur. Daarom krijgt u van ons maar liefst 30 jaar garantie op zowel het plaatsen, de natuursteen en de belettering

Zorgvuldige selectie van natuursteen

Natuursteen is een natuurproduct. Dat maakt elke steen uniek qua kleur en patroon. Dat betekent ook dat de kwaliteit en hardheid van natuursteen kan verschillen. Daarom selecteren wij bij de inkoop van het natuursteen zeer zorgvuldig. Wij weten waar overal ter wereld de mooiste en beste kwaliteit natuursteen te vinden is en stellen hoge eisen aan onze leveranciers.

Vakmanschap in bewerking

Onze meesters in natuursteenbewerking zijn ware ambachtslieden. Met een schat aan ervaring weten ze precies hoe ze het natuursteen moeten bewerken en behandelen. Elke persoonlijke wens is bij hen in professionele handen. Door middel van vele technieken geven zij elk gedenkmonument de gewenste vorm en uitstraling. 

Plaatsen van grafmonumenten

Het plaatsen van een grafsteen, zerk of grafmonument vergt grote nauwkeurigheid. Gezien de lange levensduur is een stabiel fundament en zorgvuldig stellen van groot belang. Ook verdiepen wij ons in de ondergrond van de betreffende begraafplaats. Wij bouwen de fundering en plaatsen de grafsteen met alle respect voor de overledene.

Natuursteenspecialisten sinds 1922

Onze specialiteit in natuursteen voert ver terug in de tijd, heel ver. Al sinds 1922 houden wij ons dagelijks bezig met het maken van persoonlijke grafmonumenten, gedenkstenen en urnstenen. Bij elke monument staan uw wensen centraal. Wij hebben de technieken en machines in huis voor alle natuursteenbewerkingen, zodat wij al uw wensen in vervulling kunnen laten gaan.

Ik wil graag meer informatie over ambachtelijke gedenkstenen.

Hoe maken wij monumenten?

Hoe plaatsen wij monumenten?

Aanbiedingen,

De zelfde steensoort en kwaliteit, andere prijzen.
Bekijk alle producten 

Traditioneel Dubbel Graf Type C

€ 2600,00

Traditioneel Dubbel Graf Type D

€ 3900,00
Contact aanvraag
Wenst uw vrijblijvend advies? Neem contact op met onze adviseur.
Contact opnemen